Op deze pagina vind je meer over wie ik ben en over mijn achtergrond en kwalificaties.

Over Hans van de Beek

Mijn naam is Hans van de Beek (1959), man en vader van drie volwassen kinderen.


Begin 2011 ben ik Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek gestart als antwoord voor de behoefte aan een veilige plek waar mannen en echtparen terecht kunnen als zij te maken hebben met seksverslaving, overspel, geheim prostitueebezoek, en de gevolgen daarvan in hun leven. Gebleken is dat mannen en vrouwen hierdoor met zichzelf, met elkaar en in hun geloofsleven steeds dieper in de problemen komen. Een huwelijkscrisis is meestal het gevolg. Relatie- en vertrouwensherstel is mogelijk, voor zowel de man als zijn echtgenote. De route naar herstel is de basis van mijn praktijk.
 

Graag informeer ik je over mijn studie en werkhistorie welke hiertoe bijgedragen hebben.

 

Studie

Kempler Instituut Nederland (Europees erkend)

Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie & Gestalt-experiëntiële Relatie- en Gezinstherapie, post-HBO-studie (2008-2011).

Centrum voor Pastorale Counseling

Cursus Pastorale Counseling (1998-'99), Huwelijkspastoraat (1999-2000). Voor beide cursussen gecertificeerd.

Internationale bijbelschool Youth with a Mission / Jeugd met een Opdracht

3 maanden Discipelschap Training School (DTS), 3 maanden School voor Evangelisatie (SOE) en 3 maanden zendingspraktijk in Zuid-Europa & Midden-Oosten (sept. 1979 tot juli 1980).


Werkervaring

Evangelische Omroep (EO) en EO-Nazorg

Fulltime dienstverband bij de EO, waarvan 9 jaar (1998-2007) parttime op de afdeling Nazorg. Daarnaast heb ik 6 jaar leiding gegeven aan de lokale pastorale teams tijdens de Ronduit Praise Tours, en was medeverantwoordelijk voor het grote nazorgteam tijdens de EO-Jongerendagen. (2001-2007)

Stichting Christelijke Hulpverlening De Driehoek

Individuele- en groeps-therapie aan seksverslaafde mannen, (pornografie, overspel, buiten-echtelijke relaties, prostituee-bezoek, zelfbevredigingsproblematiek, homoseksualiteit, seksueel misbruik e.d. Daarnaast: gesprekken met echtparen rondom deze thema’s. (september 2009-januari 2011)

Mannendagen en -conferenties Herstel/DPM en ManArise (Kingdom Ministries)

Van 2007-2011 werkte ik jaarlijks mee als pastoraal teamleider en pastoraal hulpverlener tijdens de grote man- en vaderdagen en man- en vaderconferenties van Herstel/Derek Prince Ministries (DPM).

ManArise (onderdeel van Kingdom Ministries)

Tevens ondersteun ik sinds 2009 de organisatie ManArise (onderdeel van Kingdom Ministries) als pastoraal hulpverlener en gebedsteamlid tijdens de grote jaarlijkse mannenconferentie.


 

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]